Dagen goda gärning! Ta tag i det!

Dagen goda gärning! Ta tag i det!

Har du en räkning du bör betala eller en uppgift från skolan som borde vara färdig, kanske en grejj du skulle fixa åt en polare. Något du skjutit upp så fucking länge att du börjat förtränga det hela.Jag vet inte hur det är med dig men jag får då fan fet ångest alltså av sånt. Jag har alltid skjutit på allt till sissta dagen allt från läxorna förr till intyg eller räkningar m.m i nutid. Varför då, ja hmm..man är en jävel på det bara.Och de värsta är ju att ist för att tex göra den grejjen man verkligenc måste tex, dammsuga eftersom det var sisådär 7veckor sen sisst.Då ställer man sig fan ist och sorterar cd skivorna i boktsvsordning eller typ kollar igenom nån låda med gamla grejjer man lite nostalgiskt sjunker in i eller så nått annat helt skumt och igenltigen mycket fan värre grejj.. Men nu räcker de,,kom igen, dra inte på det längre!! DO it vad än det är du skjuter på !!

 Och hur kommer det sig att när man (iaf jag hehe) ska ringa till "arbetsförmedlingen" så ringer man typ: lalala nähä hoppla så har dom bytt nummer och man kommer inte fram, då känner man sig som ändå lite, ja jag har ju ringt iaf.. Va, vadå jag har ju ringt iaf, hur efterbliven är man, ingen vet att man har ringt och det man skulle ringa för är ogjort och man kan ju typ bli av med sin ersättningen eller nått annat jävulskap demonerna har smidit ihop, men ändå så lättar det på ångesten lite typ: ja ja har ju försökt iaf. Och det kändes ju oxå som att det var deras fel som inte svarar, yeah right..
Men klart som fan att dom kan lyfta luren och svara det klarar ju för fan en apa med parkinsons , men bryr a-kassan sig om de,.eh nä

 NU ÄR DE JU ETT SKRÄCK EXEMPEL DOCK eftersom att arbetsförmedlingens förmedlare har förmåga att byta nummer varannan dag iaf här omkring.Sen när man letat fram nummret till nån typ kundtjänst så får man det gamla nummret igen vilket man upptäcker först då man skrivit ner de på nå papper lagt på och testat ringa. Tillslut när man fått anlita en ett dussin deckare som äntligen hittar nummret så möts man av nån jävla svarare i luren som typ: anknytning bla bla bla är på tjänste tjosan och åter kommer kl 16:00 jaha väntar...lalala, ringer kl fyra och man får höra:anknytning bla bla bla har gått hem för dagen och återkommer om 15år.Okejdå lite överdrift men låt oss säga dagen efter kanske, då bara jaha samma visa igen. anknytn bla bla bla.Man som typ whatafuck . Och för att inte bli psykiskt utbränd i skrivande stund ska ja inte ens gå in på hur man med ett omänskligt artikulerande sätt måste prata när man ska säga namnet på personen man söker på den där svararen grejjen man talar in namn på.

 Men hursomhelst medan man inte tappar tråden helt nu, hm, ja jo gör något åt det du har gått o dragit ut på.. Vi är så rädda att leva i nuet att vi ständigt planerar en framtid och konstant ångrar det förflutna. Men nu räcker det, det är nu vi lever, inte sen inte nyss. så ta tag i det nu /Rodge
-------------------
Kom ihåg att skriva hur de gick oxå. Skriv även om du gör nån av dom äldre gärningarna först nu, eller om du kanske gör dom igen. Vi vill veta hur de går =)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag skulle ta itu med tvätten. Bokad tvättid 07.00 och tvätt sedan två veckor tillbaka... Det gick inte bra. Jag sov. Nu ska jag ta itu med städningen istället! Har även tagit itu med att gå ut med mammas hund vilket bör räknas som en god gärning!

2009-01-24 @ 14:09:55
URL: http://www.mikabloggar.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0